ADooré deuren 
Strakke, moderne binnendeuren

De strakke, moderne binnendeuren zijn nieuw in het aanbod van Schoeffaerts. Niet toevallig, wan de hoge afwerkingsgraad, de strakke look, de uitstekende kwaliteit en het Belgische design passen perfect bij de visie en eisen van Schoeffaerts. 

 

Ruim aanbod

Het ruime gamma omvat moderne deuren met een strakke omlijsting (L-frame), het betere alternatief voor blokdeuren (D-frame), onzichtbare deuren zonder omlijsting (X-frame), pivoterende deuren zonder frame én strakke schuifdeuren.

 

FUSION SLUITSYSTEEM

Naast het magneetslot beschikt Adooré ook over een uniek sluitsysteem ‘de fusion sluiting’. Deze wordt volledig onzichtbaar ingewerkt in het deurblad en de deuromlijsting. De ingewerkte magneet houdt de deur na het sluiten in gesloten positie. In plaats van een klink gebruik je een greep voor het openen en sluiten. Uiteraard beschikt Adooré over bijpassende grepen.

Opteert u voor een totaaloplossing? Dan zorgen wij ervoor dat uw pleister- en/of gyproc-werken perfect op uw Adooré binnendeuren zijn afgestemd. We nemen bovendien de coördinatie van de uitvoering voor onze rekening. Daardoor krijgt u altijd een kwaliteitsvolle, vlotte afwerking en een optimaal eindresultaat.

Kies ook voor de meerwaarde van onze samenwerking met Adooré en vind de ideale binnendeuren op maat van uw interieur. Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.