SCHOEFFAERTS AFWERKING EN INTERIEUR

SCHOEFFAERTS AFWERKING EN INTERIEUR

AFSPRAAK MAKEN

De binnenafwerking van uw huis bepaalt uw interieur. Logisch toch, dat u dit dan ook eens wilt zien. Schoeffaerts toont u graag alle mogelijke toepassingen voor binnenafwerking in een uniek showroomconcept. Kom eens kijken en droom weg bij ons naadloos pleisterwerk, de verfijnde uitstraling van kwaliteitsparket, de uitgepuurde minimalistische deuren, de variatie aan giet- en tegelvloeren, de ingewerkte aluminium plinten,… 

Ook benieuwd hoe mooi perfecte afwerking kan zijn ? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

ik wil een afspraak maken:

Janne & Büsra

Beste,
Alvast bedankt voor uw interesse in Schoeffaerts.

U maakt een afspraak (voor de binnendeuren) te bekijken in onze showroom. Wij kijken alvast uit naar deze eerste kennismaking!

Moest u tussentijds vragen hebben of wenst u een afspraak voor meerdere afwerkingsposten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@schoeffaerts.com.

SPECIALIST IN PLEISTER-, GYPROC- & SCHILDERWERKEN​

Schoeffaerts Afwerking & Interieur is uw specialist in pleister-, gyproc,- en schilderwerk met een hoge afwerkingsgraad.

HOOGWAARDIGE DEUREN EN PARKETVLOEREN​

Kwaliteit is het sleutelwoord in onze bedrijfsfilosofie. Daarom werken wij alleen met producten die tot de top behoren in hun sector.

VOLLEDIGE BINNENAFWERKING EN TOTAALINRICHTING​

Wilt u voor de volledige binnenafwerking van uw interieur één aanspreekpunt? Dan kunnen wij uw totaalpartner zijn: u vindt bij ons alle diensten voor de realisatie van uw droominterieur onder één dak.

VAKMENSEN UIT EIGEN STREEK​

Uw garantie op een vlotte realisatie? Al onze vakmannen komen uit eigen streek. U kunt op een aangename manier met hen communiceren.

ONGEËVENAARDE NASERVICE

Is uw project opgeleverd? Ook na de afwerking van uw project blijven we steeds voor u klaarstaan.

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste trends, projecten, inspiratie: