Glazen pivoterende deur als blikvanger in je woonkamer

Pivoterende glazen deuren en wanden op maat

Bent u op zoek naar een glazen pivoterende deur als Eye-catcher voor uw interieur, dan hebben we bij Anyway Doors, de ideale techniek in huis om een uniek design statement in uw interieur te plaatsen.

De nieuwe pivoterende scharnieren van Anyway zijn standaard uitgerust met een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een glazen deur tot maximaal 2800mm x 2000mm (afhankelijk van het type) op maat te maken en vederlicht te bedienen. De Anyway filosofie laat de deur in alle mogelijke richtingen opendraaien. De scharnieren kunnen naar wens excentrisch pivoterend of centraal pivoterend opgesteld worden.

Verschillende glazen taatsdeur mogelijkheden

De pivoterende glazen deuren kunnen afhankelijk van het gekozen type met diverse glassoorten uitgevoerd worden. Door het ruime aanbod is het absoluut aangewezen om één van de toonzalen te bezoeken, zodat u zeker alle opties mee gekregen hebt bij het maken van uw keuze. De lichtdoorlatendheid en het onderhoudsaspect zijn eveneens zaken om mee te nemen in uw keuze bepaling.

Pivoterende glazen deuren met helder glas

Pivoterende glazen deuren met helder gehard glas (gelaagd ook beschikbaar). Gehard glas ondergaat na een voorbewerking, een thermische behandeling in een oven. Hierdoor krijgt het glasvolume een hogere buigbreeksterkte en schok- en thermische weerstand. Gehard glas is tot 5 maal sterker dan standaard glas. Bij een breuk, fragmenteert het glas in kleine deeltjes. Gehard glas kan als stand-alone glasvolume zonder omranding of met een aluminium kader als randbescherming toegepast worden, waarbij het frame rondom het glas eveneens als akoestische en thermische afsluiting dienst doet. U verkrijgt dus een perfect afsluitend geheel dat toch transparantie biedt tussen de verschillende vertrekken.

Glazen pivotdeuren met gezuurd glas (satinato)

Gezuurd glas is bewerkt met een bijtende vloeistof. Deze matteert het glas aan één zijde, door er een fijne structuur in te etsen met ondiepe poriën. Dus relatief eenvoudig qua onderhoud, zonder verdere nabehandeling. Reinigen kan met alle mogelijke producten behoudens bijtende en schurende. Een kwalitatieve microvezeldoek met water volstaat meestal. Deze geharde glassoort wordt in 4mm dikte toegepast op een 50mm dik aluminium frame, waarbij het glas bovenop het profiel gelijmd wordt. Het aluminium frame blijft diffus door het glas zichtbaar. Er is tevens een dunnere (35mm dik) variant waarbij het aluminium kader (47mm – zwart of zilver) rondom het glas zichtbaar blijft. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de website van Anyway onder “Glazen deuren met kader“

Uitgebreid assortiment glassoorten

Er worden ook speciale glas mogelijkheden aangeboden zoals Dark Grey glas, zowel semi-doorzichig als gezuurd, wat een mooie combinatie oplevert met een zwart aluminium frame. Ook andere glasvarianten zoals grijs glas, grijs gezuurd glas, extra klaar gezuurd glas,… zijn op verzoek beschikbaar. Al deze mogelijkheden zijn in de Flagship Store te bezichtigen of via stalen bij onze verdelers.

Modern “steel look” concept

Met onze populaire “steel look” collectie creëren we tijdloze blikvangers die nagenoeg in elke interieurstijl tot hun recht komen. Deze pivoterende deuren laten zich vederlicht bedienen door de combinatie van zwart geanodiseerd aluminium met 6mm gehard glas. Er is een ruime keuze glassoorten waardoor de deur zich eenvoudig laat aanpassen aan de gewenste stijl en omgeving. Populair zijn helder glas of Dark Grey glas, beiden een onderhoudsvriendelijke keuze. Gezuurde glassoorten creëren dan weer privacy en laten alsnog 80% van het licht door.

Previous
Next