WANNEER KWALITEIT
ECHT BELANGRIJK IS.

UNIEKE SHOWROOM VOOR BINNENAFWERKING
De binnenafwerking van je huis bepaalt je interieur. Logisch toch, dat je dit dan ook eens wilt zien. Schoeffaerts toont je graag alle mogelijke toepassingen voor binnenafwerking in een uniek showroomconcept. Kom eens kijken en droom weg bij ons naadloos pleisterwerk, de verfijnde uitstraling van kwaliteitsparket, de uitgepuurde minimalistische deuren, de variatie aan giet- en tegelvloeren, de ingewerkte aluminium plinten,… Ook benieuwd hoe mooi perfecte afwerking kan zijn ? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

SPECIALIST IN PLEISTER-, GYPROC- & SCHILDERWERKEN
Schoeffaerts Afwerking & Interieur is uw specialist in pleister-, gyproc,- en schilderwerk met een hoge afwerkingsgraad. Voor elk van deze posten hebben wij specialisten. Hebt u behoefte aan een partner voor de volledige afwerking van uw interieur? Of bent u op zoek naar een vakman in één van onze specifieke expertisedomeinen? In beide gevallen kunt u altijd bij ons terecht voor een vlotte en kwaliteitsvolle uitvoering van uw project.

HOOGWAARDIGE DEUREN EN PARKETVLOEREN
Kwaliteit is het sleutelwoord in onze bedrijfsfilosofie. Daarom werken wij alleen met producten die tot de top behoren in hun sector. U kiest bij Schoeffaerts Afwerking & Interieur uit een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle en duurzame binnendeuren van topmerken zoals Brems en Anyway Doors? Voor onze exclusieve parketvloeren werken we samen met Listone Giordano, Dubois Parquet en Velvet. Zo geeft u uw interieur niet alleen een visuele meerwaarde, maar gaat u ook voor een duurzaam resultaat!

 

VOLLEDIGE BINNENAFWERKING EN TOTAALINRICHTING
Wilt u voor de volledige binnenafwerking van uw interieur één aanspreekpunt? Dan kunnen wij uw totaalpartner zijn: u vindt bij ons alle diensten voor de realisatie van uw droominterieur onder één dak. Zelf zoeken naar verschillende partijen om uw project vorm te geven, is dus overbodig. En over planning hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Dankzij uw vast aanspreekpunt bij Schoeffaerts Afwerking & Interieur bent u zeker van een vlotte coördinatie én uitvoering van het werk. 

 

VAKMENSEN UIT EIGEN STREEK
Uw garantie op een vlotte realisatie? Al onze vakmannen komen uit eigen streek. U kunt op een aangename manier met hen communiceren. De opvolging, uitvoering en afwerking van uw project gebeuren door onze eigen specialisten. Zo kunnen wij altijd proactief werken en bent u gerust dat uw opleveringsdatum wordt gehaald.

 

ONGEËVENAARDE NASERVICE
Is uw project opgeleverd? Dan stopt onze samenwerking niet. Want we blijven voor u klaarstaan. Hebt u een interieurprobleem? Dan zorgen wij voor een snelle en professionele oplossing. 

Previous
Next