EXCLUSIEVE BINNENDEUREN

Schoeffaerts Afwerking & Interieur kiest voor zijn exclusieve binnendeuren voor de topkwaliteit van Brems en Anyway. Het innovatieve karakter, de veelzijdigheid en de esthetiek van Brems en Anyway kan u ontdekken in onze showroom. De kwaliteit, mogelijkheden en prijs-kwaliteitverhouding van zowel Brems als Anyway zijn on-overtroffen. U kiest voor een duurzaam topproduct dat een eyecatcher vormt in uw interieur.

Brems binnendeuren die naadloos passen in uw interieur. Dat is het resultaat van onze samenwerking met deurenspecialist Brems. Dankzij onze expertise in afwerking en hun hoogwaardige Brems binnendeuren, krijgt u topkwaliteit.

Brems heeft een ruim aanbod aan kwalitatieve binnendeuren met innovatieve bevestigingssystemen. Zichtbare of onzichtbare kaders? Of verdoken scharnieren? Geïntegreerde plinten? Het is allemaal mogelijk. Wij zien binnendeuren als subtiele eyecatchers die kunnen verdwijnen in de ruimte of die als ‘meubel’ deel uitmaken van het interieur.

ANYWAY doors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector – zowel wat vormgeving als techniek betreft. De vele productinnovaties zijn beschermd via diverse patenten en merkendepots in de Europese Unie, de VS en Rusland.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 30 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop. Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die u als geen deur ervaart’. Zo zoekt ANYWAY doors constant naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.