SCHOEFFAERTS AFWERKING EN INTERIEUR

De binnenafwerking van uw projecten bepaalt uw interieur. Het is best logisch dat u dit dan ook eerst eens wilt zien. Schoeffaerts toont u graag alle mogelijke toepassingen voor binnenafwerking in een uniek showroomconcept. Kom eens kijken en droom weg bij ons naadloos pleisterwerk, de verfijnde uitstraling van kwaliteitsparket, de uitgepuurde minimalistische deuren, de variatie aan giet- en tegelvloeren, de ingewerkte aluminium plinten,… 

Ook benieuwd hoe mooi een perfecte afwerking kan zijn? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

WANNEER KWALITEIT ECHT BELANGRIJK IS:

SPECIALIST IN PLEISTER-, GYPROC- & SCHILDERWERKEN

Schoeffaerts Afwerking & Interieur is uw specialist in pleister-, gyproc,- en schilderwerk met een hoge afwerkingsgraad. Voor elk van deze posten hebben wij specialisten. U kunt altijd bij ons terecht voor een vlotte en kwaliteitsvolle uitvoering van uw project.

HOOGWAARDIGE DEUREN EN PARKETVLOEREN

Kwaliteit is het sleutelwoord in onze bedrijfsfilosofie. Daarom werken wij alleen met producten die tot de top behoren in hun sector. Zo geeft u uw interieur niet alleen een visuele meerwaarde, maar gaat u ook voor een duurzaam resultaat!

VOLLEDIGE BINNENAFWERKING EN TOTAALINRICHTING

Wilt u voor de volledige binnenafwerking van uw interieur één aanspreekpunt? Dan kunnen wij uw totaalpartner zijn: u vindt bij ons alle diensten voor de realisatie van uw droominterieur onder één dak. Zelf zoeken naar verschillende partijen om uw project vorm te geven, is dus overbodig. En over planning hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Dankzij uw vast aanspreekpunt bij Schoeffaerts Afwerking & Interieur bent u zeker van een vlotte coördinatie én uitvoering van het werk. 

VAKMENSEN UIT EIGEN STREEK

Uw garantie op een vlotte realisatie? Al onze vakmannen komen uit eigen streek. U kunt op een aangename manier met hen communiceren. De opvolging, uitvoering en afwerking van uw project gebeuren door onze eigen specialisten. Zo kunnen wij altijd proactief werken en bent u gerust dat uw opleveringsdatum wordt gehaald.

ONGEËVENAARDE NASERVICE

Is uw project opgeleverd? Ook na de afwerking van uw project blijven we steeds voor u klaarstaan. Heeft u een interieurprobleem? Dan zorgen wij voor een snelle en professionele oplossing.

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste trends, projecten, inspiratie: