Laminaat laten plaatsen is opteren voor stijl binnen uw budget

Houdt u van het warme karakter en de gezellige uitstraling van parket, maar bouwt of renoveert u met een duidelijk afgelijnd budget? Dan is laminaat laten plaatsen voor u een perfect alternatief. Laminaat is een vloerplaat uit kunststof die uit verschillende lagen is opgebouwd. Het is een stijlvolle en budgetvriendelijke vloeroplossing die u de warmte van een houten vloer biedt. Klassiek, hedendaags, tijdloos of strak. Met ons grote aanbod aan laminaatvloeren creëert u de stijl die u wenst.

Krasbestendige vloer

Laminaat is een onderhoudsvriendelijke en stevige vloer met een lange levensduur. De toplaag biedt bescherming tegen krassen en daarom kiezen mensen met jonge kinderen er vaak voor om laminaat te laten plaatsen. Bovendien kunt u geluidshinder beperken door te kiezen voor een fluisterlaag. En het verschil in prijs met parket? Dat is een gevolg van het materiaal en de installatie. Parket is in tegenstelling tot laminaat een levend natuurproduct uit hout dat niet zo eenvoudig te plaatsen is.

Wilt u laminaat laten plaatsen? Dan kiest u voor een stijlvolle én budgetvriendelijke vloeroplossing voor uw woning. Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.