tegelplafonds: veilig, isolerend en onderhoudsvriendelijk

Hebt u een nieuwbouw- of renovatieproject waarbij het nodig is om lichtarmaturen, verluchtingsroosters of airconditionings in het plafond in te bouwen? Dan zijn tegelplafonds een optie voor u. Want met een tegelplafond creëert u een vrije en toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en de plafondpanelen. Samen met het akoestische comfort maakt dat van een tegelplafond een populaire plafondoplossing voor uw kantoorruimtes.

Diverse systemen

Het handige bevestigingssysteem bestaat uit profielen, plafondtegels en een afhangsysteem, waardoor u verschillende effecten kunt bereiken. Een strak egaal inlegplafond, een structuur met doorzaktegels of een verdoken constructie: u creëert de visuele ervaring die u wenst.

Voordelen van tegelplafonds

Wanneer u voor een tegelplafond kiest, krijgt u een plafond dat:

  • met fraaie designs en moderne ontwerpmogelijkheden bijdraagt tot de sfeer van uw interieur;
  • uitstekende akoestische eigenschappen heeft;
    veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is;
    zich uitstekend leent om gemakkelijk leidingen of kabels in weg te werken en roosters of armaturen aan te bevestigen;
  • blijvend toegang biedt tot weggewerkte leidingen, kabels of ventilatiebuizen;
  • beschikbaar is in meer dan 30 standaardkleuren.

Schoeffaerts Afwerking & Interieur kiest voor de kwaliteit van de plafondtegels uit zacht mineraal van onder meer Rockfon, de marktleider in innovatieve plafondoplossingen. U krijgt dus de beste plafondtegels op de markt.

Kies ook voor tegelplafonds en verzeker u van een veilige, onderhoudsvriendelijke en duurzame oplossing voor uw woning. Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.