Verwarming, comfort 
en gezelligheid

Eén simpele druk op de knop van uw thermostaat. Meer hebt u niet nodig om uw woning aangenaam en rendabel te verwarmen met uw radiatoren, convectoren, vloerverwarming of luchtverwarming. De bron van die aangename warmte? Uw verwarmingsketel. Schoeffaerts biedt u een ruim assortiment aan uitvoeringen op stookolie, gas of elektriciteit.

Knusse warmte of verfrissende koelte

Brengt u graag een warme sfeermaker in uw interieur? Dan koppelt u met een kachel of een haard het nuttige aan het aangename. Zo creëert u gezelligheid en krijgt u een knusse bijverwarming voor die koude dagen. Bent u op zoek naar verfrissing of verse lucht? Dan integreren we naadloos een airco en/of ventilatiesysteem in uw interieur.

Warmte uit de kraan

Een heerlijk warm bad of een dampende douche. Warm water is onontbeerlijk voor uw leefcomfort. En dat warm water kunt u op verschillende manieren produceren. Van een boiler over een geiser tot een zonneboiler: u kiest uit een breed gamma aan opties. Wij helpen u graag de juiste oplossing te vinden voor uw sanitaire warm water.

Kies ook voor de juiste verwarmingsbron voor uw woning en sanitaire water. Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.