Home | Aluminium & MDF plinten

Plinten plaatsen 
is uw gewenste effect creëren

Aluminium plinten

Uw plinten spelen een vooraanstaande rol in uw interieur. Het zijn belangrijke afwerkingselementen om het juiste effect in uw woning te creëren. De nieuwste tendens? Plinten laten opgaan in de binnenmuren. Wanneer u ervoor kiest om plinten te plaatsen in dezelfde kleur en stijl als uw muren en binnendeuren, voorkomt u een ‘kuipeffect’.

Wij geven u bij de realisatie van uw project graag advies en helpen u de beste plinten te kiezen voor uw interieur.

Plinten
Plinten

Op tijd uw plinten kiezen

Het juiste moment om uw plinten te kiezen? Vóór u met uw pleisterwerken begint. De plinten die u laat plaatsen en het effect dat u nastreeft, hangen nauw samen met het type en de montage van uw binnendeuren. Zijn er omlijstingen nodig of niet? Kiest u voor plinten om in te pleisteren of hebt u toch liever voorzetplinten? Gaat u voor aluminium of opteert u voor MDF? Al deze factoren hebben een invloed op uw pleisterwerken.

Voor elke situatie de perfecte plint

U moet dus heel wat beslissingen nemen. Laat u inbouw- of opbouwplinten plaatsen? Of kiest u voor plinten die visueel overeenstemmen met uw keramische tegels of parketvloer? Wat uw persoonlijke stijl ook is, in ons diverse plintengamma vindt u de perfecte plinten voor uw interieur.

Geef uw interieur de juiste uitstraling en laat u uitgebreid adviseren wanneer u plinten wilt plaatsen.

Plinten aluminium