Home | Gyprocwerken

Gyproc plafonds, wanden en afkastingen: mooi, strak en schilderbaar

Een gyprocplaat een esthetische beperking voor uw interieur? Niet wanneer wij ermee klaar zijn! Want wij vormen uw eenvoudige gyprocplaten om tot functionele items die uw interieur dat tikkeltje extra geven.

De toepassingsmogelijkheden zijn heel divers: scheidings- en voorzetwanden, verlaagde gyprocplafonds, … alles is mogelijk. Van minimalistische eenvoud tot uiterst gedetailleerde vormen: met gyproc creëert u een esthetische meerwaarde voor uw interieur.

Praktische en snelle montage

Gyproc is een heel gebruiksvriendelijk en ecologisch product. Tijdens de uitvoering van de werken streven we altijd naar een onberispelijke afwerking en nemen we de tijd om met u en eventuele andere aannemers te overleggen. Zo vermijden we dat belangrijke details over het hoofd worden gezien.

Hebt u inspiratie nodig? Dan geven wij u graag advies. Uw extra voordeel? Gyproc is een droge uitvoering die u ook akoestisch en thermisch kunt isoleren én onmiddellijk kunt overschilderen. U krijgt dus steeds een schitterend en functioneel resultaat.

Kom de oneindige mogelijkheden ontdekken in onze showroom en laat u verrassen door uiteenlopende mooie gyproctoepassingen, zoals plafonds en wanden.