Home | Interieurinrichting

Interieurinrichting: van ontwerp tot realisatie

Bent u klaar om aan het interieur van uw nieuwbouwwoning of renovatieproject te beginnen? Kies dan voor de ervaring en vakkennis van de interieurarchitecten van Schoeffaerts. Want bij ons krijgt u een haarscherp beeld van uw interieur nog voor de eerste fase van uw binnenafwerking is begonnen.

Onze interieurarchitecten vertalen al uw wensen naar een verbluffend ontwerp met fotorealistische 3D-visualisatie. Het fundament van deze succesvolle aanpak? Een goed gesprek. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen en geven gericht advies dat past bij uw smaak én uw budget. Zo realiseren we samen uw droominterieur.

Snel en zorgeloos genieten

Onze visie op interieurarchitectuur? Een interieur moet praktisch, mooi én sfeervol zijn. Dankzij onze fotorealistische 3D-visualisaties leeft u zich vanaf het eerste moment in uw ruimtes in en komen materiaalkeuzes, lichteffecten en kleurencombinaties tot leven. Zo ervaart u onmiddellijk de sfeer van uw nieuwe interieur. U krijgt een duidelijk beeld van eventuele praktische moeilijkheden, zodat we samen snel creatieve oplossingen vinden. Hebt u het perfecte interieurontwerp gevonden? Dan kunt u al ruim voor de opleveringsdatum beginnen met genieten!

Uw partner van A tot Z

Schoeffaerts Afwerking & Interieur streeft ernaar om zo efficiënt mogelijk tot het beste resultaat te komen. Daarom staan wij u in elke fase van uw project bij met professioneel advies, handige tips en nuttige suggesties. In zeven stappen creëren we het interieur dat past bij uw woning:

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek:
  U vertelt ons uitgebreid over uw project, wij stellen u gerichte vragen, spelen in op uw noden & wensen en denken proactief met u mee.
 2. Offerte voor het ontwerp:
  We maken een transparante offerte op voor het ontwerp van uw interieur.
 3. Voorontwerp:
  Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, gaan onze interieurarchitecten voor u aan de slag. U krijgt drie voorstellen in 3D die we samen bespreken.

 1. Uitwerking:
  Op basis van uw feedback werken we de voorstellen verder uit. U krijgt een eerste inkijk in uw toekomstig interieur met onze 3D-visualisaties en 2D-plannen.
 2. Definitieve ontwerp:
  U hakt de knoop door en kiest uw ontwerp. Toch nog aanpassingen nodig achteraf? Maak gerust gebruik van de twee correctierondes die inbegrepen zijn in de offerte. We bieden u ook graag ondersteuning aan bij uw keuze van los meubilair om zo uw interieur nog meer in te kleden.
 3. Offerte voor de uitvoering:
  U ontvangt een vrijblijvende offerte voor de uitvoering van uw project.
 4. Uitvoering:
  Onze zaakvoerder en interieurarchitect volgen uw interieurproject van dichtbij op. Ze staan in elke fase voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Interieurarchitectuur die esthetiek koppelt aan functionaliteit?