Vloer laten isoleren: energie besparen

Laat u uw vloer isoleren? Dan beperkt u uw verwarmingsfactuur tot een absoluut minimum. Een niet-geïsoleerde vloer op grondniveau of boven een onverwarmde ruimte voert namelijk 20 % van uw huiselijke warmte af. Door uw vloeren te laten isoleren, bespaart u energie en houdt u de temperatuur in uw woning gemakkelijker constant. Het gevolg? U creëert een aangenaam warm gevoel in huis. Uw extraatje? Wanneer u ervoor kiest om uw vloer door ons te laten isoleren, komt u eventueel in aanmerking voor een isolatiepremie van uw netbeheerder.

Rendabele en kwaliteitsvolle vloerisolatie

Gespoten Pur-vloerisolatie is een begrip in de bouwsector. De reden? Dit materiaal heeft het beste isolerende vermogen van alle isolatiematerialen en uitvulchapes op de markt. Dankzij de unieke combinatie van uitvulling en isolatie in één materiaal, is gespoten Pur dan ook de meest rendabele vloerisolatie.

Pur-vloerisolatie: uw garantie op rendement

En daar houden de voordelen niet op. Uw vloer laten isoleren met gespoten Pur voorkomt ook koudebruggen. U verzekert zich zo van een vloerisolatie met uitstekende thermische isolatiecapaciteiten. Met een langdurige energiebesparing als resultaat. Hebt u vloerverwarming? Dan voorkomt uw Pur-vloerisolatie dat de warmte langs uw beton ontsnapt. Bovendien is Pur:

  • waterafstotend
  • dampdoorlatend
  • geurloos
  • milieuvriendelijk

Kortom: met gespoten Pur maakt u de beste keuze voor uw vloerisolatie.

Is akoestiek ook een aandachtspunt bij de isolatie van uw vloer? Dan bieden wij u ook hoogwaardige akoestische vloerisolatie aan, al dan niet in combinatie met thermische vloerisolatie.

Wilt u uw vloer laten isoleren met het beste materiaal en genieten van een toprendement?