Alarmsysteem installeren = inbraken voorkomen

Een alarmsysteem installeren heeft een dubbele functie: u krijgt niet alleen onmiddellijk een melding wanneer iemand zich toegang tot uw woning probeert te verschaffen, maar u doet ook aan inbraakpreventie. Een alarmsysteem heeft immers altijd een buitenpost die zichtbaar is vanaf de straat. En die buitenpost zorgt ervoor dat mensen met slechte bedoelingen minder geneigd zijn om in uw woning in te breken.

Onderdeel van het interieur

Onze specialisatie? Alarmsystemen feilloos integreren in uw interieur. De enige beslissing die u moet nemen? Hoe gesofistikeerd uw systeem moet zijn: met alleen detectoren of in combinatie met deur- en raamcontacten, met of zonder inbraakmelding op uw mobiele telefoon … Wat u ook kiest, wanneer wij uw alarmsysteem installeren, zorgen we voor een hoogwaardige afwerking. Zo blijft uw interieur één mooi geheel.

Identiteit verifiëren

Wilt u weten wie er aan uw deur staat vóór u iemand binnenlaat? Dat kan met een handige parlofoon of een videofoon. Zo verifieert u vanuit de veilige omgeving van uw woning wie er bij u aanbelt. Dankzij de gebruiksvriendelijke en innovatieve technologie kunt u ervoor kiezen om een melding op uw mobiele telefoon te krijgen wanneer iemand op uw bel drukt. Uw voordeel? Wanneer u niet thuis bent, opent u de deur met uw telefoon. Handig wanneer iemand van uw gezin zichzelf heeft buitengesloten.  

Wilt u zich ook op en top veilig voelen in uw woning? Laat dan een alarmsysteem installeren en verhoog zo uw veiligheid.