Plafond plaatsen: esthetiek koppelen aan functionaliteit

Een plafond heeft niet alleen een esthetische maar ook een functionele waarde. Het biedt u naast een mooi aanzicht immers ook bescherming en comfort. Het functioneert in uw interieur als het dak boven uw hoofd.

Een plafond plaatsen doet u dus niet zomaar: het is belangrijk dat u goed nadenkt over het materiaal dat u gaat gebruiken. Uw woonsituatie, behoeftes, wensen en budget bepalen samen met de aanwezige ondergrond wat de beste optie voor uw plafond is.

Onze interieurarchitecten geven u graag advies en gaan samen met u op zoek naar het ideale plafond voor u.

Plafonds met hoge afwerkingsgraad

Schoeffaerts Afwerking & Interieur is uw totaalpartner voor de afwerking van uw interieurproject. Door de afwerking van uw muren, deuren, plinten, vloeren en plafonds aan één partner toe te kennen, voorkomt u heel wat frustraties. Wij zorgen er immers voor dat alle bouwfases elkaar vlekkeloos opvolgen en houden bij de uitvoering van een fase rekening met de impact op een volgende fase. Zo optimaliseren we de afwerking van uw interieur. U krijgt dus bijvoorbeeld een plafond met hoge afwerkingsgraad dat naadloos aansluit op uw muren en perfect past binnen uw interieur.

Laat ook uw plafond plaatsen door onze specialisten en geniet van een totaalinterieur dat bij u past.

Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.