Home | Interieurinrichting | Verlichting

Verlichting laten plaatsen: sfeer creëren

De juiste verlichting voor uw interieur begint met een verlichtingsplan. Door elk licht perfect te plaatsen en te kiezen voor de optimale intensiteit, creëren onze interieurarchitecten de ideale sfeer voor uw interieur.

Oplossing voor elke stijl

Ziet u liever spot- of ledverlichting, geïntegreerde of opbouwarmaturen, directe of indirecte verlichting? En houdt u eerder van intiem en warm of hard en helder?

Wat uw voorkeur ook is, door uw verlichting te laten plaatsen door ons gaat u voor een persoonlijk totaalconcept. Met onze aanpak en verlichtingstechnieken krijgt u dus altijd de effecten en verlichting die passen bij uw interieur.

verlichting

Onze totaalaanpak = uw voordeel

Als totaalpartner voor uw interieur zorgen wij ervoor dat alle afwerkingsposten steeds op elkaar zijn afgestemd. Wilt u uw verlichting laten plaatsen in gyproc-wanden of -plafonds? Of uw bestaande lichtpunten laten verplaatsen? Onze vakmensen zorgen ervoor! Kortom: bij ons bent u zeker van een vlotte installatie van uw verlichting.

Wilt u ook verlichting laten plaatsen die uw interieur een onmiskenbare meerwaarde biedt? Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.