Home | Binnendeuren | Anyway doors

Anyway Doors op maat: wie deur denkt, denkt Anyway!

ANYWAY doors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector – zowel wat vormgeving als techniek betreft. De vele productinnovaties zijn beschermd via diverse patenten en merkendepots in de Europese Unie, de VS en Rusland.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 30 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop. Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die u als geen deur ervaart’. Zo zoekt ANYWAY doors constant naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woonconstructie, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om er als bouwheer de nodige aandacht aan te besteden. Met hun minimalistisch design onderscheiden Anyway binnendeuren zich ondertussen in meer dan 20.000 residentiële woonprojecten.

Kies ook voor de meerwaarde van onze samenwerking met ANYWAY doors en vind de ideale binnendeuren op maat van uw interieur.