Home | Totale binnenafwerking | Plafonds | Akoestische plafonds

Akoestische plafonds: naadloos akoestisch comfort

Akoestische plafonds koppelen esthetiek aan een verhoogd woon- en werkcomfort.. Ze creëren voornamelijk een strak en modern effect, maar dankzij de gemakkelijke en naadloze verwerking van de plafondplaten, zijn de ontwerpmogelijkheden onbeperkt.

Auditief comfort gegarandeerd

De geluidsabsorberende kwaliteiten van akoestische plafonds zijn ongeëvenaard. De hoogwaardige en duurzame plafondplaten voorkomen galm en verhogen zo het welbevinden van iedereen in de woon- of werkruimte. Kortom: u creëert de perfecte akoestische omstandigheden.

Topproducten OWA en RIGITONE

Voor Schoeffaerts Afwerking & Interieur is alleen het beste goed genoeg. Daarom kiezen we voor onze akoestische plafonds voor de topkwaliteit van OWA en RIGITONE.

OWA

Een OWA-plafondplaat is een brandwerend, geluidsabsorberend, vochtbestendig en luchtdrukdicht paneel dat volledig biologisch afbreekbaar is. Het is een milieuvriendelijke mineraalplaat waarop een akoestisch vlies en een akoestische coating zijn aangebracht. De toepassingsmogelijkheden zijn grenzeloos. Er zijn nauwelijks beperkingen in afmetingen, kantafwerkingen, hoogteverschillen en kleuren. Dat maakt OWA-plafondplaten geschikt voor akoestische plafonds in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

RIGITONE

Een RIGITONE-plafondplaat van Gyproc is een brandwerende, geluidsabsorberende gipskartonplaat met een zwarte akoestische vezeldoek op de rugzijde. De plaat heeft diverse patronen van ronde of vierkante perforaties waardoor elke willekeurige vorm kan worden gemaakt. Een rond, ovaal of driehoekig akoestisch plafond? U realiseert het met RIGITONE-plafondplaten. Met deze overschilderbare plafondplaten creëert u een harmonieus samenspel tussen design en akoestiek.

Wilt u ook wonen of werken in optimale akoestische omstandigheden? Kies dan voor onze akoestische plafonds van topkwaliteit.