Home | Trappen

Trappen die het hart van uw interieur vormen

Een trap heeft niet alleen een praktische functie, het is vaak ook het orgelpunt van een woonruimte. Ervoor zorgen dat uw stijl van trap aansluit bij de rest van uw interieur is een belangrijke factor die bijdraagt aan het totaaldesign.

Trappen zijn er immers in alle materialen, vormen en maten. In onze showroom kan u een uitgebreid gamma aan beschikbare mogelijkheden komen ontdekken. Wij helpen u graag bij het maken van de ideale keuze.

Unieke trappen op maat

Iedere woning is anders, en dat beseffen we zeer goed. Een reeds ontworpen trapontwerp, of op maat gemaakte trappen: bij Schoeffaerts staan wij klaar om iedere soort trap voor u te realiseren. L-trappen, Z-trappen, rustieke trappen, designtrappen, cottagetrappen of budgettrappen: welke trap uw voorkeur ook geniet, wij leveren steeds een kwaliteitsvolle afwerking die volledig aan uw wensen voldoet.

Trapmaterialen van topkwaliteit

Nieuwbouwtrap of traprenovatie? Voor ieder project kunnen wij u bijstaan met raad, advies, optimale service en een perfecte afwerking. Door onze zorgvuldig uitgekozen trapmaterialen leveren wij trapwerken af van de allerhoogste kwaliteit. Van klassiek tot modern, van houten trappen tot betontrappen en van trapbekleding tot trapleuningen: Schoeffaerts weet op alle vlakken wat perfectie inhoudt.