Dak laten isoleren: energiefactuur doen dalen

Wilt u uw energiefactuur met 25 % doen dalen? Dan kunt u maar beter uw dak laten isoleren. Want niet-geïsoleerde daken laten warmte ontsnappen. Het gevolg? Uw woning koelt snel af waardoor u opnieuw moet verwarmen. Uw dakisolatie is dus een investering die zichzelf snel terugverdient. Uw bonus? Wanneer u uw dak laat isoleren hebt u recht op een belastingvermindering én eventueel een premie van uw netbeheerder.

Dakisolatie én binnenafwerking

Uw dak laten isoleren heeft niet alleen een financieel effect, maar draagt ook bij tot de functionaliteit van uw woning. Wanneer wij uw dakisolatie plaatsen, doen we dat altijd in functie van uw binnenafwerking. Hebt u bijvoorbeeld een gordingdak? Dan plaatsen we de isolatie tussen de gordingen. Het kaderwerk houdt dan de isolatie op zijn plaats én kan benut worden bij de binnenafwerking van uw woning.

Hoogwaardige isolatie

Hebt u een dak dat u wilt laten isoleren? Dan komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en u de beste oplossing voor te stellen. Gebruikt u de ruimte onder uw dak niet als leefruimte? Dan volstaat het om uw zoldervloer te isoleren. We volgen de evoluties op de markt van kortbij op en zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwe producten en normen. Zo bent u zeker dat u de meest kwaliteitsvolle isolatie voor u dak krijgt.

Wilt u ook besparen op uw energiefactuur en uw dak laten isoleren?