Home | Voor Architecten

Kwaliteit van Schoeffaerts, daar tekent u toch ook voor?

Welkom op de architectenpagina van Schoeffaerts, uw betrouwbare partner op gebied van binnenhuisafwerking van de allerhoogste kwaliteit.

Wij helpen u graag om alle dromen van uw klanten werkelijkheid te laten worden!

Wat kan Schoeffaerts u
als architect aanbieden?

Kom gerust eens langs
Contacteer ons voor een afspraak

Wij staan steeds klaar om u te ondersteunen bij elk van uw projecten, groot of klein. U kunt ten allen tijde op onze uitstekende service rekenen. We bekijken graag samen hoe we u van dienst kunnen zijn.

Onze sterktes:

Eén contactpersoon doorheen het ganse (ver)bouwproces

Gedaan met eindeloos rondbellen of mailen om de juiste persoon te kunnen contacteren. Via Schoeffaerts hebt u slechts één vaste contactpersoon die alles van A tot Z voor u in goede banen leidt.

Onze sterktes:

Volledige Ontzorging van begin tot eind

Als u met Schoeffaerts samenwerkt, staan wij garant voor een zorgeloos (ver)bouwavontuur. Wij zorgen dat alles vlot verloopt, zelf hoeft u zich over niks nog zorgen te maken.

Onze sterktes:

Steeds topkwaliteit

Bij Schoeffaerts bieden we topkwaliteit over de ganse lijn, van producten tot eindafwerking. Voor onze realisaties werken we enkel met de allerbeste materialen en producten, geplaatst door gepassioneerde vakmensen.

Onze sterktes:

Vakmensen uit eigen streek

Uw garantie op een vlotte realisatie? Al onze vakmannen komen uit eigen streek. De opvolging, uitvoering en afwerking van uw project gebeuren door onze eigen specialisten. Zo kunnen wij altijd proactief werken en bent u gerust dat uw opleveringsdatum wordt gehaald.

Hoe verloopt een samenwerking met Schoeffaerts Afwerking & Interieur?

1. Afspraak in de showroom wordt ingepland

Wanneer er een aanvraag bij ons binnenkomt, volgen we dit zo snel mogelijk op. We proberen een tijdslot te vinden voor de afspraak die voor beide partijen past.

2. Rondleiding in de showroom

U krijgt een exclusieve rondleiding in onze showroom waar wij u graag een ruime waaier aan afwerkingsposten laten zien.

Wij zullen u verschillende voorbeelden tonen van hoe de afwerkingsposten kunnen worden uitgevoerd, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is en wat u kan verwachten van de afwerking van uw project.

3. Wij stellen uw vrijblijvende offerte op

Voor de gekozen afwerkingsposten/materialen stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op. Deze offerte wordt naar u doorgemaild en kan achteraf in de showroom besproken worden.

Als u nog vragen heeft, kunnen die hier ook gesteld worden.

4. Goedkeuring offerte

Wanneer u de offerte goedkeurt, start onze samenwerking:

Het project wordt in de planning opgenomen & wij bestellen alle gekozen materialen die nodig zijn voor uw project.

Wij zorgen voor de totale ontzorging van uw project.

5. Het eerste bezoek aan de werf

De zaakvoerder en/of projectleider bezoekt de werf
alvorens de uit te voeren werken aan te vatten.

6. Controle, anticipatie & overzicht

We houden telkens controle op verschuivingen door de ruwbouwfase. We anticiperen hierop en bewaren een duidelijk overzicht.

7. Naservice

Heeft u enkele bemerkingen? Wij bieden altijd naservice aan voor u als u nog vragen heeft over het project.Geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking?​Contacteer ons voor een afspraak en kom gerust eens langs!

GeÏnteresseerd in een mogelijke samenwerking?