Home | Totale binnenafwerking | Technieken | Verwarming, koeling en ventilatie

Verwarming, comfort 
en gezelligheid

Eén simpele druk op de knop van uw thermostaat. Meer hebt u niet nodig om uw woning aangenaam en rendabel te verwarmen met uw radiatoren, convectoren, vloerverwarming of luchtverwarming. De bron van die aangename warmte? Uw verwarmingsketel. Schoeffaerts biedt u een ruim assortiment aan uitvoeringen op stookolie, gas of elektriciteit.

Knusse warmte of verfrissende koelte

Brengt u graag een warme sfeermaker in uw interieur? Dan koppelt u met een kachel of een haard het nuttige aan het aangename. Zo creëert u gezelligheid en krijgt u een knusse bijverwarming voor die koude dagen. Bent u op zoek naar verfrissing of verse lucht? Dan integreren we naadloos een airco en/of ventilatiesysteem in uw interieur.

Warmte uit de kraan

Een heerlijk warm bad of een dampende douche. Warm water is onontbeerlijk voor uw leefcomfort. En dat warm water kunt u op verschillende manieren produceren. Van een boiler over een geiser tot een zonneboiler: u kiest uit een breed gamma aan opties. Wij helpen u graag de juiste oplossing te vinden voor uw sanitaire warm water.

Kies ook voor de juiste verwarmingsbron voor uw woning en sanitaire water.