Home | Pleisterwerken
Pleisterwerken

Pleisterwerken, onze expertise

Pleisterwerken met een hoge afwerkingsgraad die door Ronny Schoeffaerts zelf worden gecoördineerd. Dat krijgt u wanneer u voor uw pleisterwerken met ons samenwerkt.

Ronny begon 30 jaar geleden zijn professionele carrière als stukadoor en is nu als zaakvoerder persoonlijk betrokken bij de opstart, opvolging en coördinatie van alle pleisterwerken die onze gespecialiseerde vakmensen uitvoeren. Hij weet als geen ander dat goed uitgevoerde pleisterwerken de basis zijn voor een esthetisch mooi interieur met een hoge afwerkingsgraad.

Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat uw timing wordt gerespecteerd en dat de werken optimaal verlopen. U bent dus altijd zeker van een schitterend en schilderklaar eindresultaat.

4x winnaar Plaster Trophy

Wij voeren uw pleisterwerken uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Als totaalpartner in interieurafwerking weten wij hoe belangrijk uitstekend uitgevoerde pleisterwerken zijn. Daarom geven wij voldoende aandacht aan details en gaan we te werk in functie van de verdere afwerking van uw interieur. En die aanpak werkt. Het bewijs? Zo wonnen we maar liefst 4x de Plaster Trophy in de categorie ‘Pleisterwerken voor particuliere woningbouw’. De jury loofde onze hoge afwerkingsgraad, doorgedreven detaillering en ons innovatief concept. Kortom: met Schoeffaerts Afwerking & Interieur zijn uw pleisterwerken in vakkundige handen.

Kies voor uw pleisterwerken ook voor onze kwaliteit.

Pleisterwerken