Home | Binnendeuren | Glazen deuren

Glazen deurgehelen: een blikvanger in elk interieur

Een mooie glazen deur, scheidingswand of binnenraam; een stijlvol glaselement in uw interieur valt op. Met interieurglas creëert u een gevoel van openheid en ruimte in elk ontwerp, nieuwbouw of renovatie.

Feilloze afwerking

Onze uitgebreide kennis van interieurdesign en onze jarenlange ervaring zijn uw garantie voor een feilloze afwerking van uw glazen interieurelementen. Wij bieden u een ruim assortiment aan diverse glazen deuren, schuifdeuren, scheidingswanden en binnenramen, die gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast krijgt u altijd persoonlijk en uitgebreid advies. Het resultaat? U vindt moeiteloos het juiste interieurglas voor uw project en brengt zo licht, ruimte en transparantie in uw interieur.

Uitvoering in inox (roestvrij staal), een materiaal dat perfect past in alle woningen of kantoren, kan zowel in een klassiek als een modern verhaal. Het is dan ook een prachtig product dat perfect in combinatie met andere materialen kan voorzien worden (zoals o.a. hout, glas..).

Naast inox wordt er ook vaak gekozen voor een zwart aluminium profiel, om je glazen deur- of wandgeheel nèt dat beetje meer karakter te geven.

Glazen deuren zonder vloerveer

Anyway Doors biedt een ruim assortiment aan glazen deuren en pivoterende glazen wanden, steeds zonder vloerpomp zodat er vooraf geen voorzieningen in vloer of plafond getroffen dienen te worden! De onzichtbare scharnieren met ingebouwde comfortsluiting worden bevestigd aan de omlijsting en laten de glazen deur naar wens 90° (1-way) of 180° (2-way) in beide richtingen opendraaien.

Het compacte scharniersysteem wordt naar keuze in naturel of zwart geanodiseerd aluminium uitgevoerd.

Alle glazen deuren van Anyway worden volledig op maat gemaakt. Er is keuze uit verschillende systemen, glassoorten, omlijstingen en grepen.