Chapewerken:
de basis voor een perfecte vloer

Uw mooie, egale en zorgvuldig afgewerkte vloer begint met goed uitgevoerde chapewerken. Want net zoals uw pleister- of gyproc-werk een cruciale rol speelt bij uw schilderwerken, heeft de kwaliteit van uw chapewerken een onmiskenbare invloed op de plaatsing van uw vloer. Om een goede vloerafwerking te garanderen, maken wij uitsluitend gebruik van chape met een hoogwaardige samenstelling. Wij kunnen uw chapewerken ook uitvoeren in combinatie met andere afwerkingsposten. Zo bent u zeker dat uw timing wordt gerespecteerd en de werken vlot verlopen.

Chape op maat van uw vloerafwerking

De vloer die u kiest, beïnvloedt de samenstelling en de afwerking van uw chape. Daarom passen we uw chape aan uw specifieke noden aan. Gaat u voor bijvoorbeeld parket? Dan krijgt uw chape een nabehandeling met een cementpasta om korrelvorming te voorkomen. Kiest u voor een gietvloer? Dan voegen we extra cement aan uw chape toe. Speelt tijd een rol? Dan leveren wij u sneldrogende chape. Kortom: welke vloerafwerking u ook kiest, u krijgt altijd een chape die aangepast is aan uw situatie.

Zoekt u de snelste weg naar een perfecte vloer? Laat uw vloerinstallatie, chapewerken en vloerafwerking door ons uitvoeren en kies voor het comfort van een totaalpartner in binnenafwerking.