gordijnen

Gordijnen op maat

De perfecte raamdecoratie? Dat vraagt om maatwerk. Of u nu gaat voor gordijnen op maat, jaloezieën of screens: onze vakkennis, professionele aanpak en persoonlijke benadering zijn uw garantie op raamdecoratie dat perfect past bij uw interieur.

Ambachtelijke vervaardiging

Hebt u uw materiaal gekozen? Dan komen wij bij u langs om uw ramen op te meten. Vervolgens vervaardigen we uw raamdecoratie op ambachtelijke wijze om het beste resultaat te garanderen. Iedere stof heeft immers zijn specifieke samenstelling.

U krijgt altijd een aangepaste vervaardiging op maat. Bovendien zijn wij als afwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de vlotte integratie van gordijnsystemen in uw interieur.

Professionele wasservice

Zijn uw jaloezieën, screens of gordijnen op maat klaar? Dan komen onze vakmensen ze bij u plaatsen. Is de plaatsing voltooid? Dan informeren ze u uitgebreid over het onderhoud van uw raamdecoratie. Wilt u liever niet zelf wassen? Dan komen wij alles ophalen en na een grondige reinigingsbeurt terug bij u plaatsen. Kortom: u geniet bij ons van een persoonlijke service die u het leven zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Bent u op zoek naar raamdecoratie of gordijnen op maat? Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.