Home | Schilderwerken

Muren schilderen
is sfeer creëren

Nieuwbouw of renovatie, grote of kleine ruimtes … Schilderwerken geven uw interieur steeds de finishing touch.

Met de juiste kleuren en verftechnieken creëert u de meest verbluffende effecten. Zo tovert u uw huidig interieur makkelijk en vlot om tot een aangename setting die compleet aansluit bij uw designvoorkeuren.

Uw partner voor schilderwerken

Kiest u voor ons? Dan krijgt u topkwaliteit. Want als experts in binnenafwerking helpen we u bij elke stap: uw uitstekend bepleisterde muren schilderen we met oog voor detail en met de zorg die ze verdienen. We werken daarom voornamelijk met de kwaliteitsvolle verfproducten van Sikkens. Zo bent u zeker van een duurzame bescherming en een langdurig effect.

Twijfelt u nog over de beste kleur voor uw muur of plafond? Dan geven wij u graag professioneel kleuradvies.

Schilderwerken schoeffaerts
Schilderwerken schoeffaerts

Meer dan schilders

Gaat uw voorkeur uit naar wandbekleding en behang?

Ook dan staan we u graag bij met deskundig advies en voorzien we samen met onze interieurarchitect uw muren van een stijlvol modern of klassiek jasje.

Streven naar perfectie

Uw muren schilderen of behangen dient niet alleen om uw woning esthetisch af te werken. U toont er ook uw persoonlijke stijl mee en brengt er sfeer mee in uw interieur. In al onze projecten streven we dan ook perfectie na. Uw schilder- en behangwerken zijn pas helemaal klaar wanneer u 100 % tevreden bent.

Wilt u ook sfeer en dynamiek brengen in uw interieur? Laat dan uw muren schilderen of behangen door onze vakmensen.

Schilderwerken