Home | Interieurinrichting | Venstertabletten
venstertabletten

Venstertabletten plaatsen = uw ramen meer uitstraling geven

Om uw ramen een strak uiterlijk te geven, kunt u de onderkanten van het buitenschrijnwerk en de dagkanten (de zijkanten van de muuropening waarin het raamkozijn wordt geplaatst) inpleisteren. Het nadeel? Ingepleisterde dagkanten zijn fragiel en moeilijk te onderhouden. De oplossing? Venstertabletten plaatsen. Want daarmee creëert u hetzelfde strakke effect.

Uw voordeel? Een venstertablet biedt bescherming, is krasbestendig én onderhoudsvriendelijk. U krijgt dus de ideale oplossing om uw ramen meer uitstraling te geven.

Optimale afwerking

Laat u venstertabletten plaatsen door ons? Dan hebt u een grote keuze uit materialen, afmetingen, diktes (30, 20, 12 mm) en uitvoeringen (glanzend, mat, ruw). Om u het beste, strakste en meest duurzame resultaat te bieden, plaatsen wij uw venstertabletten niet in de dagkanten zoals vroeger vaak werd gedaan, maar tussen de gepleisterde dagkanten. We voorzien hierbij steeds een minimale oversteek. Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan laat u uw venstertablet in verstek plaatsen. Zo verzekert u zich van een mooie, naadloze en strakke afwerking.

Wilt u uw ramen een strak uiterlijk geven? Laat dan venstertabletten plaatsen en geef uw woning de perfecte uitstraling. Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.

venstertabletten