Home | Binnendeuren | Brems doors

Brems binnendeuren passen naadloos in uw interieur

Binnendeuren die naadloos passen in uw interieur. Dat is het resultaat van onze samenwerking met deurenspecialist Brems. Dankzij onze expertise in afwerking en hun hoogwaardige Brems binnendeuren, krijgt u topkwaliteit.

U kiest uit een ruim assortiment Brems binnendeuren met innovatieve bevestigingssystemen. Zichtbare of onzichtbare kaders? Verdoken scharnieren? Of geïntegreerde plinten? Het is allemaal mogelijk. Wij zien binnendeuren als subtiele eyecatchers die kunnen verdwijnen in de ruimte of die als ‘meubel’ deel uitmaken van het interieur.

Een sterke en uitgebreide collectie

Als hoofdverdeler van Brems-binnendeuren hebt u bij ons de keuze uit Brems binnendeuren in verschillende stijlen en afwerkingsniveaus. Uw eerste beslissing? Of u gaat voor moderne, klassieke of glazen binnendeuren op maat. Daarna selecteert u een hoogwaardige afwerking in lak, houtfineer of massief hout. Wat uw voorkeur ook is, bij ons vindt u altijd de ideale deur op maat van uw interieur.

Vlotte uitvoering

Opteert u voor een totaaloplossing? Dan zorgen wij ervoor dat uw pleister- en/of gyproc-werken perfect op uw Brems binnendeuren zijn afgestemd. We nemen bovendien de coördinatie van de uitvoering voor onze rekening. Daardoor krijgt u altijd een kwaliteitsvolle, vlotte afwerking en een optimaal eindresultaat.

Kies ook voor de meerwaarde van onze samenwerking met Brems en vind de ideale binnendeuren op maat van uw interieur.