Home | Over ons

Over Schoeffaerts

Schoeffaerts Afwerking & Interieur is uw partner voor elk interieurproject waarbij kwaliteit echt belangrijk is. Zaakvoerder en drijvende kracht Ronny Schoeffaerts richtte in 2000 het bedrijf op. Zijn doel? U zonder frustratie of bouwstress het interieur geven waarnaar u op zoek bent.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde speler op de nationale interieurmarkt. Een status die we te danken hebben aan onze klantgerichte totaalaanpak, uitgebreide knowhow en aandacht voor het kleinste detail. Onze sterkte? U vindt bij ons alles voor uw interieurafwerking onder één dak.

Kwaliteit in alles

We maken altijd alles op maat en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en producten. Onze samenwerking met kwalitatieve leveranciers zoals Brems, Anyway, Listone Giordano, Velvet, Dubois Parquet,… past perfect binnen die filosofie. Klantentevredenheid is ons belangrijkste streefdoel. Hebt u inspiratie nodig voor uw interieur? Kom dan zeker eens langs in onze showroom.

Wilt u zonder stress uw droominterieur realiseren? Vertrouw dan op onze jarenlange ervaring en vakkennis in interieurafwerking. Neem contact op voor meer informatie.

Viervoudig winnaar Plaster trophy award

Als totaalpartner in interieurafwerking weten wij hoe belangrijk o.a. uitstekend uitgevoerde pleisterwerken zijn. Daarom geven wij voldoende aandacht aan details en gaan we te werk in functie van de verdere afwerking van uw interieur. En die aanpak werkt. Het bewijs? In 2013 wonnen wij voor de tweede keer de Plaster Trophy in de categorie ‘Pleisterwerken voor particuliere woningbouw’. De jury loofde onze hoge afwerkingsgraad, doorgedreven detaillering en ons innovatief concept.

Onlangs mochten wij voor de derde maal een nieuwe trofee in de kast bijschuiven! De trofee van Gyproc ProTeam Trophy 2015, een onderscheiding die producent Gyproc (Saint-Gobain) uitreikt voor het mooiste afwerkingsproject. Inmiddels zijn we trotse eigenaar van maar liefst 4 van deze trofeeën.